söndag, februari 12, 2012

Panerade fiskbullar

Idag ska jag testa ett nytt recept och inspiration har jag fått HÄR.

Jag gör om lite och använder mig av örtkryddor istället för bladpersilja.

  • Mixa torsk, ett ägg, kryddor, en halv chili, skal + saft från en lime.
  • Knåda till bollar
  • Panera med ägg och ströbröd
  • Stek i matolja

Barnen och Johan får potatis till detta men jag tar keso. Det blir även broccoli och en sås gjord på crème fraiche och pepparrot (se länken jag bifogade. Detta är ett LCHF-recept om man tar bort potatisen såklart vilket jag utesluter.

2 kommentarer:

  1. Det låter gott!

    Själv är jag inte någon "fiskbulleätare" :)
    Och inte barnen heller..hmm undrar vad det beror på ;)

    Kram

    SvaraRadera

kommentera gärna- då blir jag glad, men:

*använd en vänlig ton

*var helst inte anonym, har du ej blogg så skriv gärna en liten kråka =)

*inget tävlings-spam

*vett och etikett

*svarar dig ofta här i min blogg, kommenterar du hos mig tittar jag såklart tillbaka hos dig =)

*gillar du bloggen, lägg till mig på bloglovin