torsdag, februari 09, 2012

Dubbelpanerad fisk

Gårdagens middag blev dubbelpanerad fisk, potatis, kall sås samt riven morot/rivet äpple.

Paneringen:

  • Ägg
  • Mjöl
  • Stödbröd

Vänd fisken i mjöl, pensla sedan med ägg och vänd sedan i ströbröd. Jag har i örtkrydda i mjölet.

Såsen:

  • Creme Fraiche
  • Bostongurka
  • Rivet äpple
  • Örtkrydda

Blanda ihop och låt stå i kylen en stund innan servering.

Alternativ: Hoppa över potatis och ät istället keso till fisken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

kommentera gärna- då blir jag glad, men:

*använd en vänlig ton

*var helst inte anonym, har du ej blogg så skriv gärna en liten kråka =)

*inget tävlings-spam

*vett och etikett

*svarar dig ofta här i min blogg, kommenterar du hos mig tittar jag såklart tillbaka hos dig =)

*gillar du bloggen, lägg till mig på bloglovin